Η εταιρεία στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 και από το 2016 έγινε μέλος του Ομίλου της Ticketmaster, της διεθνώς κορυφαίας εταιρείας έκδοσης και διαχείρισης εισιτηρίων, με πορεία 40 ετών στην παγκόσμια αγορά.

 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2006 και μετά από 10 έτη παρουσίας και ανάπτυξης στον χώρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έγινε μέλος του Ομίλου της Ticketmaster, της διεθνώς κορυφαίας εταιρείας έκδοσης και διαχείρισης εισιτηρίων, με πορεία 40 ετών, στην παγκόσμια αγορά, αλλάζοντας την επωνυμία της τον Νοέμβριο του 2017, σε Ticketmaster Hellas.

 

Ένα χρόνο μετά, λοιπόν, εγκαινιάζουμε τη νέα μας ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr κάνοντάς την ταχύτερη, ακόμα πιο σύγχρονη, περισσότερο φιλική προς στον χρήστη, ταυτόχρονα διατηρώντας την αξιοπιστία και ασφάλεια των συναλλαγών.

 

Παράλληλα δημιουργήσαμε και μία ακόμα σελίδα, απευθυνόμενοι κυρίως στους συνεργάτες μας αλλά και σε όλους όσοι θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μας, προκειμένου να ενημερώνονται για τις υπηρεσίες και λειτουργικότητες της πλατφόρμας μας, για τις καινοτόμες νέες ιδέες μας, τους στόχους και τις επιτεύξεις μας.

 

Σας καλωσορίζουμε στις ιστοσελίδες μας,

Στέφανος Κακαράντζας - COO

More news

14/06/19

Ανακοίνωση Νέας Συνεργασίας με IANOS

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της Ticketmaster Hellas για συνεχή ανάπτυξη του δικτύου φυσικών καταστημάτων πώλησης των εισιτηρίων της, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να... More

01/06/19

Η Ticketmaster παρούσα και στο 2019 Qatar Emir Cup

Το "Qatar Emir Cup" είναι ένα τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγεται στο Κατάρ ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της 1ης και 2ης κατηγορίας του... More