Η εταιρεία στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 και από το 2016 έγινε μέλος του Ομίλου της Ticketmaster, της διεθνώς κορυφαίας εταιρείας έκδοσης και διαχείρισης εισιτηρίων, με πορεία 40 ετών στην παγκόσμια αγορά.

 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2006 και μετά από 10 έτη παρουσίας και ανάπτυξης στον χώρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έγινε μέλος του Ομίλου της Ticketmaster, της διεθνώς κορυφαίας εταιρείας έκδοσης και διαχείρισης εισιτηρίων, με πορεία 40 ετών, στην παγκόσμια αγορά, αλλάζοντας την επωνυμία της τον Νοέμβριο του 2017, σε Ticketmaster Hellas.

 

Ένα χρόνο μετά, λοιπόν, εγκαινιάζουμε τη νέα μας ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr κάνοντάς την ταχύτερη, ακόμα πιο σύγχρονη, περισσότερο φιλική προς στον χρήστη, ταυτόχρονα διατηρώντας την αξιοπιστία και ασφάλεια των συναλλαγών.

 

Παράλληλα δημιουργήσαμε και μία ακόμα σελίδα, απευθυνόμενοι κυρίως στους συνεργάτες μας αλλά και σε όλους όσοι θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μας, προκειμένου να ενημερώνονται για τις υπηρεσίες και λειτουργικότητες της πλατφόρμας μας, για τις καινοτόμες νέες ιδέες μας, τους στόχους και τις επιτεύξεις μας.

 

Σας καλωσορίζουμε στις ιστοσελίδες μας,

Στέφανος Κακαράντζας - COO

More news

09/01/19

Ανακοίνωση Νέας Συνεργασίας με Public

Η εταιρεία Ticketmaster Hellas βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίσημη έναρξη συνεργασίας της με το Public, διαθέτοντας τα... More

21/12/18

Οι καλύτερες εκδηλώσεις της χρονιάς όπως τις επιλέξαμε εμείς

Το 2018 ήταν μία χρονιά με πληθώρα θεαμάτων, που μας χάρισαν υπερήφανες αθλητικές στιγμές, μας ταξίδεψαν σε μαγευτικές μουσικές βραδιές, μας ενέπνευσαν έντονα συναισθήματα πάνω... More